Nyhed

Griff og Sigrid udgiver sang med King Princess & MØ til kvindernes internationale kampdag

GAFFA.dk – alt om musik

Lyt til den nye version af pophittet "Head On Fire" nederst i artiklen.

Den engelske singer-songwriter Griff og den norske sangerinde Sigrid stod bag radiohittet “Head On Fire”, som de selv har skrevet og produceret. Samarbejdet mellem de to sangerinde opstod efter deres møde til et modeshow sidste år. De besluttede sig for at tage i studiet sammen, og herfra udsprang det fænomenale popnummer.

Nu genudgives sangen i en ny version i forbindelse med kvindernes internationale kampdag 8. marts, hvor de to power-kvinder biddrager med deres vokaler på den nye version. 


Det er henholdsvis den amerikanske King Princess, der er sanger og sangskriver, og som stod bag hittet “1950” tilbage i 2018, og danske MØ. Den danske sangerinde bidrager med sin karismatiske stemme, der giver nummeret mere kant og karakter. 

Griff har med udgivelsen af sin debutsingle “Mirror Talk”  og ep'en af samme navn markeret sig på den internationale musikscene, og det samme gælder for norske Sigrid, der med sin debut-ep Don't Kill My Vibe samt debutalbummet Sucker Punch også har høstet anerkendelse nationalt og internationalt.

Den nye version af sangen “Head On Fire" får i den grad et skud girl power fra fire stærke og dygtige kvinder, der hver især tilføjer deres særpræg til nummeret.


Lyt til Griff x Sigrid – ”Head On Fire (feat. King Princess & MØ) nedenfor:
ANNONCE