Nyhed

Harry Styles annoncerer nyt album – se teaser

GAFFA.dk - Alt om musik

Harry Styles offentliggør titel og dato for sit næste album Harry’s House, som er ude den 20. maj.

Den tidligere One Direction-sanger er nu klar med sit tredje soloalbum Harry’s House og har udgivet en lille teaser-video til følge. Ifølge en pressemeddelelse kommer pladen til at spænde over 13 numre. Den er navngivet efter nummeret ”Harry’s House/Centerpiece” af den ikoniske singer-songwriter Joni Mitchell, som Styles er udtalt fan af, og Mitchells officielle Twitter skrev forleden dag ”elsker titlen”.


I 2017, året efter One Directions opbrud, udgav Harry Styles sin selvbetitlede solodebut, der blandt andet kastede hittet ”Sign of the Times” af sig. Toeren Fine Line, med hits som "Watermelon Sugar" og "Adore You", hev ham en Grammy hjem for Bedste Pop Solo Performance og blev yderligere nomineret til Bedste Musik Video (for nummeret "Adore You") og Bedste Pop Vokal Album.

Efter at have headlinet på Coachella til april tager Harry Styles sin nye plade med på sin Love on Tour-verdensturné, der starter i Styles’ hjemland den 11. juni og lægger vejen forbi Royal Arena i København den 3. juli. Derudover har han også forskellige stærke supportacts med som for eksempel Mitski, Arlo Parks og Wolf Alice. Mitski, der skal åbne de første koncerter i England, er erklæret Harry Styles-fan, og har både anmeldt debutpladen og lavet et cover af det gamle One-direction nummer ”Fireproof”. Det er endnu ikke offentliggjort, hvem der varmer op til Harry Styles i Royal Arena.

LÆS OGSÅ: Just stop your crying… Harry Styles is hereANNONCE