Nyhed

VIDEO: Tom Odell synger hit for ukrainske flygtninge på banegård

GAFFA.dk – alt om musik

Sangen er blevet brugt i en række TikTok-videoer i forbindelse med krigen i Ukraine

En række videoer er gået viralt på TikTok, hvor den engelske sanger og sangskriver Tom Odell fremfører sit store 2013-hit "Another Love" for ukrainske flygtninge på banegården i den rumænske hovedstad Bukarest. Se en af videoerne nedenfor.

Odell var i Bukarest for at optræde til støttekoncerten We Are One lørdag den 12. marts sammen med blandt andre den ukrainske Eurovision 2016-vinder Jamala, den hollandske dj Armin van Buuren og en række rumænske kunstnere, skriver NME.


Sangen "Another Love" er egentlig en melankolsk sang om kampen for kærlighed, men er blevet brugt i en række TikTok-videoer i forbindelse med krigen i Ukraine, skriver NME.

Som naboland til Ukraine har Rumænien modtaget mere end 290.000 flygtninge fra krigen i Ukraine, skriver Reuters. Ifølge DR er i alt mere end 2,5 millioner flygtet fra Ukraine, siden Rusland invaderede landet den 24. februar.

TikTok skriver Tom Odell:


"I går havde jeg æren af at synge "Another Love" på stationen i Bukarest sammen med mange ukrainske flygtninge. Der kommer tusinder af flygtninge til denne station hver dag. De har brug for mad, vand, et sikkert sted at sove og at blive behandlet som de smukke mennesker, de er."

LÆS OGSÅ: GAFFA samler ind til Ukraine – støt her

 

ANNONCE