Nyhed

Lowly annoncerer forårsturné

Bandets turné følger udgivelsen af deres kommende album

Den anmelderroste indie-kvintet Lowly har i dag annonceret en kommende forårsturné i 2023 på deres Instagramprofil. Her vil de besøge 11 forskellige spillesteder rundt om i landet i marts måned. 


For blot en lille uge siden, den 28. september, udgav bandet singlen ”Keep Up The Good Work”, der er en forsmag på deres tredje studiealbum med samme navn.

Albummet er sat til at udkomme i februar 2023. Det er indspillet i Aarhus med bandets efterhånden faste producer Anders Boll, der også har produceret deres album Hifalutin fra 2019 og Heba fra 2017, hedder det i en pressemeddelelse.


Det kommende album bærer præg af en særlig kreativ proces, da bandet bad deres følgere på de sociale medier om at blive en del af albummet. Ifølge pressematerialet bliver der tale om bandets mest personlige album til dato:  

”Under pandemien oplevede vi både glæden ved at få børn og sorgen over at miste mennesker, vi holdt af. Vi blev ramt af liv og død, hvilket måske virker ret banalt eller kliché at skrive om. Men netop af den grund tror vi, at pladen taler universalt og har potentialet for at resonere hos mange mennesker”, lyder det fra bandet.

Efter Lowlys opstart i 2014 blev de allerede i 2015 signet til indiepladeselskabet Bella Union, efter de havde spillet en 30 minutter lang koncert på årets Spot Festival.


Deres debutalbum Heba fra 2017 fik flotte roser med sig, da det blev nomineret til Årets Album ved Steppeulven og fik også international omtale hos blandt andre Pitchfork og Uncut. Deres efterfølgende album Hifalutin fra 2019 modtog også markant gode anmeldelser.

Du kan købe billetter til bandets turné HER.

LÆS OGSÅ: Fin debut fra danske drømmepoppere

ANNONCE