Nyhed

Nyt gamingheadset lover endnu bedre spiloplevelse

Firmaet bag Blaze V2 lover at give bedre oplevelser, når du gamer på alle platforme

Vi gamer stadig mere og mere og på flere forskellige platforme end nogensinde før.

Ofte oplever vi, at gamingheadsets er rettet direkte mod en bestemt platform, men det nye headset, Sound Blaster Blaze V2, lover at give nye funktioner og bedre spiloplevelser på både pc, Mac, Playstation, Xbox og Nintendo Switch-konsoller.

Creative, der står bag det nye headset, lover, at det nye headset har øget komfortniveauet med fløjlspolstring på ørekopperne og hovedbøjlen, og med en vægt på kun 187 gram har de gjort headsettet rigtig let.

For at sikre den bedste gamingoplevelse har Creative udstyret headsettet med 40mm FullSpectrum Neodymium-drivere, der skulle være præcisionstunede til at give en effektfuld bas og klar lyd.

Til Windows-pc’er er der en app, Sopund Blaster Studio Essential, som kan justere lydbehandlingen i headsettet. Brugerne kan tilføje ting som virtuel 7.1 Surround sound, Acoustic Engine og justere lyden til forskellige spilprofiler som blandt andet spil og musik.

Headsettet kommer med en aftagelig støjdæmpet mikrofon, så det er muligt at snakke med andre spillere, og lydstyrken kan justeres direkte på headsettet.

Soudn Blaster Blaze V2 får en pris på omkring 330 kroner, alt efter hvor du køber det.

LÆS OGSÅ: Ny smartphone lover imponerende stereolyd

ANNONCE