Kom med når Kideko (UK) og Ashibah (DK) fyrer op for MIDWEEKS at ARCH

JBL har stået bag en perlerække af revolutionerende øjeblikke i lyd og forstærkning - nu sætter de også scenen for en ekstraordinær aften på ARCH

Den 28. September vil MIDWEEKS at ARCH præsentere Kideko og Ashibah, til et brag af en lydfest, som vil tage pusten fra selv den mest habile klub-gænger.

ARCH, JBL og GAFFA slår pjalterne sammen, og der vil blive skabt rum for fællesskab og kærlighed til god lyd, når ARCH afholder deres tilbagevendende MIDWEEK at ARCH. Et event der åbner dørene til den ultimative nightlife experience hver onsdag.

ARCH forsyner et elegant og passioneret klubmiljø, lokaliseret i hjertet af København.
ARCH vil danne rammen, når det Brighton-fødte kraftcenter af en DJ, Kideko rammer København og tilslutter sig plakaten ved siden af danske Ashibah, til en aften fuld af smittende rytmer og fængslende vokal - som den perfekte opskrift til at elektrificere dansegulvet.

Siden Kideko brød igennem i 2015, er hans musik blevet signet af en lang række af respekterede labels, og Kidekos diskografi omfatter adskillige solohits sammen med samarbejder og højprofilerede remixes for kunstnere som Sonny Fodera, The Magician, Friend Within og Disciples.

Fem år dybt, men stadig ung og sprængfyldt med kreativitet, nyder Kideko sin succes og bruger sin position til at holde dansegulvet hoppende.

Den erfarende Ashibah er anerkendt og respekteret for sin karakteristiske lyd og funky stil, som er kendt på klubscener over hele landet. Med over 10 års erfaring bag en DJ pult, har hun en helt speciel evne til at sætte gang i festen.

Til denne særlige aften vil JBL sætte den scene, der vil få festen til at flyve, når aftenen bryder løs til MIDWEEKS at ARCH.

JBL har stået bag, så at sige, de fleste innovationer og nye platforme i lydens moderne historie. Ude som hjemme, fra biografer til koncerter, og fodboldstations, til hvad du hører derhjemme, og når du er ”on the go”.

MIDWEEK at ARCH finder sted den 28. September kl 23:00
Billetsalget er startet, og du kan købe din billet - LIGE HER

Kideko's Soundcloud:
https://soundcloud.com/kidekomusic

Ashibah's Soundcloud:
https://soundcloud.com/ashibah

ANNONCE