Nyhed

Liam Gallagher annoncerer ny Knebworth-dokumentar

Filmen bliver både tilgængelig i biografen og på Paramount+

Den garvede rocksanger Liam Gallagher har netop annonceret, at der til november udkommer en dokumentar, som handler om hans optrædener fra juni, som fandt sted på den velkendte koncertplads Knebworth Park i England.

Dokumentaren, som bærer titlen Knebworth 22, skildrer Gallaghers tilbagevenden til det samme sted, hvor han med Oasis leverede en legendarisk koncert for 26 år siden. I sommer spillede han to udsolgte koncerter fordelt over to dage, hvor han i alt optrådte for omtrent 200.000 mennesker.


Liam Gallagher har selv sat ord på, hvor meget han sætter pris på den kommende film:

”At have spillet for flere generationer på det samme sted med så mange års mellemrum var bibelsk. Jeg er så glad for, at vi dokumenterede det. Knebworth for mig var og vil altid være en fejring af mine fans såvel som musikken. Nyd filmen og lad os gøre det igen om yderligere 26 år.” Sådan står det i NME.

GAFFA var også med, da Liam Gallagher optrådte på Knebworth i sommer. Hans koncert var fem stjerner værd, og hans optræden fik også en masse rosende ord med sig:


”Der er ingen tvivl om, at Knebworth i 2022 har identificerbar lighed med 1996-versionen, men sangerens materiale bringer noget helt nyt til koncerten, og det leder til en frisk injektion af sange, der lyder helt anderledes.”

Knebworth 22 bliver i en begrænset periode vist i udvalgte britiske Storbritannien fra den 17. november. Herefter bliver den tilgængelig at streame via Paramount+.

LÆS OGSÅ: Liam Gallagher fylder 50 - her er ti mindeværdige citater fra fødselaren


ANNONCE