Nyhed

GRETA 2.0: Greta annoncerer koncerter i landets største byer

Greta besøger Aarhus og København med seksstjernet album i bagagen

- Jeg har stadig pissehøje ambitioner, og jeg vil gerne fortsætte min karriere og spille koncerter. Til den tid tager jeg min baby og min partner med.

Ordene kommer fra Greta og faldt, da GAFFA interviewede hende i starten af '22 - få måneder efter, at hun var blevet mor til sit første barn. For en måneds tid siden overraskelses-udgav Greta så albummet Portals. Og nu har hun annonceret koncerter i Aarhus og København i efteråret '24.

Det er henholdsvis Volume Village og Lille Vega, som kommer til at danne ramme om de to shows, som finder sted den 4. og 5. oktober 2024. Billetter til begge koncerter sættes til salg i dag (7/12, red.) klokken 11.00 lige her.


- Jeg kan godt mærke, at jeg er den samme nu, som jeg har været indtil da, men det føles alligevel som om, jeg er en eller anden form for extended version. Jeg er Greta 2.0, udtalte Greta i interviewet med GAFFA sidste år.

Og det er en opdateret version med ikke så lidt at byde på, hvis man skal tro GAFFAs anmelder Nicoline Steen. Hun uddelte hele seks stjerner til Portals ved udgivelsen i starten af november. 

"I Gretas mikrokosmos med hård bas og nostalgiske bredder skildrer hun vitale følelser, mens hun udvisker fortidens kunstige modsætning mellem at blive mor og samtidig lave sit bedste og mest potente album til dato," hed det blandt andet om albummet. 


Utrolig stærkt debutalbum tryllebinder fra start til slut

ANNONCE