Nyhed

HONEYBURST: Tim Christensen tager på turné med sit 00’er-hovedværk

Tim Christensen fejrer 20-års jubilæum for Honeyburst

Dizzy Mizz Lizzy-frontfigur, Tim Christensen, har i dag annonceret, at han for første gang i over 10 år tager på band-turné i eget navn. Turnéen er dog ikke i anledning af Tim Christensens seneste album, Pure McCartney, men derimod til ære for kunstnerens mest populære album: Honeyburst.

Albummet Honeyburst udkom i 2003 og indbragte adskillige store priser. Derudover gik Honeyburst firedobbelt platin, og nu genbesøger Tim Christensen altså sin største succes med en 20-års jubilæumsturné i efteråret 2023. Og Honeyburst er ikke alene Tim Christensens største kommercielle succes, men også hans personlige favorit, fortæller han i en pressemeddelelse:

- Honeyburst er både min mest populære udgivelse, og min egen personlige favorit, så albummets 20-årsjubilæum er for mig en smuk anledning til at genbesøge det sammen med et publikum og samtidig lægge ny energi og dedikation i min solokarriere.


At der er tale om en personlig fejring, kan man også se ved, at Tim Christen selv har sammensat det band, der skal fremtrylle musikken på jubilæumsturnéen. Bandet tæller blandt andet Tim Christensens fast sidekick og guitarist, Lars Skjærbæk samt keyboardspilleren Anders Stig Møller, der også har turneret med Dizzy Mizz Lizzy. Derudover består bandet også af to mere ukendte musikere, nemlig bassisten Morten Ogstrup Nielsen og trommeslageren Søren Høi:

- Rytmegruppen kommer fra undergrundsmiljøet og spiller i bands, jeg selv er stor fan af. Jeg beundrer dem begge og har længe haft lyst til at arbejde sammen med dem, fortæller Tim Christensen i pressemeddelelsen.

I anledningen af jubilæet kan fans ligeledes se frem til udgivelsen af en frisk, remastered udgave af Honeyburst – både på streaming og som vinyl. Genudgivelsen vil ovenikøbet indeholde fem bonusnumre, hvoraf fire af dem aldrig har været udsendt.


Billetterne til Honeyburst 20th Anniversary Tour sættes til salg den 24. februar kl. 10. De kan købes her.

Honeyburst 20th Anniversary Tour

26. oktober - Viften, Rødovre


27. oktober - Musikhuset, Aarhus

28. oktober - Skråen Royal Stage, Aalborg

2. november - Eksercerhuset, Fredericia 

3. november - Tinghallen, Viborg 

4. november - Kulturcenter, Skive 

8. november - Ringsted Kongrescenter 

9. november - Gjethuset, Frederiksværk 

10. november - Vejle Musikteater

11. november - Jysk Musikteater, Silkeborg

18. november - Store Vega, København

23. november - Gimle, Roskilde

24. november - Posten, Odense

25. november - Godset, Kolding

30. november - Mantziuslive, Birkerød 

1. december - Portalen, Greve

2. december - MCH Herning Kongrescenter

7. december - Tobakken, Esbjerg

8. december - Værket, Randers

9. december - Borgerforeningen Svendborg Teater

LÆS OGSÅ ALBUMANMELDELSEN FRA 2003: Tim Christensen: Honeyburst

 

 

ANNONCE