Nyhed

Kylie Minogue klar med nyt album - hør første single her

Det diminutive australske popikon udgiver sit sekstende studiealbum til september

Hun står bag en række hits og har solgt mere end 80 millioner (!) album på verdensplan. Nu kommer der så endnu en, når den i dag 54-årige Kylie Minogue den 22. september udgiver sit sekstende studiealbum. Det har fået titlen Tension og følger op på Disco fra 2020.

"Jeg påbegyndte dette album med et åbent sind og et blankt stykke papir. I modsætning til mine to forrige albums var der ikke noget ’tema’, det handlede bare om at finde kærligheden eller det sjove eller det fantasifulde i momentet og så altid prøve at få det ind i sangen," udtaler Minogue i en pressemeddelelse og tilføjer:

"Jeg ville gerne hylde hver sangs individualitet og dykke ned i dén frihed. Jeg vil sige, at albummet er en blanding af personlige refleksioner, club-stemning og melankolsk rus.” Du høre første single og se den tilhørende video til sangen "Padam Padam" lige her:


Der forlyder endnu intet om en turné i kølvandet på det nye album. Det er fem år siden, Minogue sidst kunne opleves herhjemme. Det var i efteråret 2018, hvor hun gav koncert i Operaen i København. Tre år forinden havde hun været forbi Skovdalen i Aalborg.

Kylie mangler de gyldne ørehængere på countryinspireret album


ANNONCE