Nyhed

VENTETIDEN ER FORBI: Kaizers Orchestra kommer til Danmark

Det norske band besøger landet for første gang i ti år

Sidste år meddelte norske Kaizers Orchestra deres comeback efter et årtis pause på både live- og albumfronten. Det satte naturligvis også gang i spekulationer om en mulig, dansk koncert blandt bandets store fanskare herhjemme - forhåbninger, som naturligvis ikke blev mindre, da Kaizers henover sommeren '23 udgav to nye sange.

Og nu skulle den altså være god nok: Kaizers Orchestra giver koncert i KB Hallen den 2. marts. Det sker som led i deres hidtil største, europæiske turné - og mere end ti år efter, da gav deres seneste koncert herhjemme. Den fandt sted på Northside-festivalen i Aarhus i juni 2013.

Få måneder forinden havde bandet optrådt på Store Vega i København. I årene op til de disse to, seneste danske koncerter, havde bandet været forholdsvis hyppige gæster herhjemme. De optrådte blandt andet Train i Aarhus i 2012, på Store Vega og Smukfest i 2011, på Posten i Odense i 2008 og på både Roskilde Festival og Train i 2006. 


Forud for annonceringen af forårets europæiske turnédatoer, har Kaizers været på en større comebackturné i hjemlandet Norge. Her blev i alt 80.000 billetter udsolgt på mindre end et kvarter, da de blev sat i salg

“Vi fik en massiv respons her i Norge, og og det har har været overvældende at spille vores første
koncerter her i september 2023 for vores meget tålmodige fans. Nu tager vi rundt i resten af
Europa og håber på en lige så god modtagelse”, udtaler bandet forsanger Janove Ottesen i en pressemeddelelse. 

Billetsalget starter den 21. september via billetlugen, og du kan skrive dig op til bandets nyhedsbrev her.


Janove gæster Danmark som solist: – Kaizers Orchestra er enten "all-in" eller ingenting

ANNONCE