Nyhed

GAFFA-fotograf holder stor fotoudstilling med Kaizers Orchestra

Galleri Rocks præsenterer en ny udstilling af Morten Rygaard

På Galleri Rocks i København åbner der 3. marts en stor fotoudstilling med det koncertaktuelle norske band Kaizers Orchestra taget af den prisvindende fotograf Morten Rygaard, der blandt andet er kendt for sit mangeårige arbejde for GAFFA.

Udstillingen hedder Kaizers og skulle fange essensen af Kaizers Orchestras energi som band. Om udstillingen fortæller en pressemeddelelse, at hvert portræt og koncertbillede er en kunstnerisk fortolkning, der fanger kernen af det, som gør Kaizers Orchestra unikt som band.

Guitaristen Terje Winterstø Røthing fra Kaizers Orchestra udtaler i samme pressemedelelse:


”Vi glæder os meget til at spille vores første koncert Danmark i 10 år i den udsolgte K.B. Hallen 2. marts. Vi glæder os også til at se, hvilke fotografier Morten Rygaard har plukket ud til sin Kaizers- fotoudstilling på Galleri Rocks, som vi er stolte af at få lov at være med til at åbne søndag den 3. marts.”

Til ferniseringen er der således en enestående mulighed for at møde både selve bandet og fotografen bag billederne.

Det norske band spillede i ’23 deres første koncert i ti år, fulgt op af en efterårstour, som blev udsolgt på under et kvarter. Dette viste, at bandet stadig var i folks bevidsthed, på trods af, det var 10 år siden, de sidst havde udgivet musik. I 2023 udgav bandet også to nye singler, "Dine gamle dagar er nu" og "Kaleidoskophimmel".


I ’13 tildelte GAFFA bandets sidste album fire stjerner og beskrev bandets univers med følgende citat: ”Kaizers Orchestra har som få kunnet udforske rummet mellem musik og oplevelser. Deres iscenesatte koncerter er legendariske, og så har de samtidigt kunnet opretholde et stærkt musikalsk niveau”.

Ferniseringen åbner på Galleri Rocks søndag den 3. marts klokken 12, og adressen er Galleri Rocks, Reersøgade 6 st., København Ø.

KAIZERS ORCHESTRA-INTERVIEW: ”Hvorfor skulle vi egentlig lave et nyt album?”


Foto: Morten Rygaard
Foto: Morten Rygaard

ANNONCE