Nyhed

Orm annoncerer efterårsturné

Billetsalget til metalbandets kommende koncertrække er allerede i gang

Sidste år kunne man opleve det danske progressive blackmetal band Orm i DRs Koncerthus, og nu er de klar til at sprede mørket rundt i Danmark i efteråret. Turbussen stopper i tre af Danmarks største byer, foruden stop i de mindre provinsbyer Svendborg og Svaneke. Du kan se hele turplanen nederst i artiklen

Orm blev dannet i 2015 og udgav deres selvbetitlede debutalbum i 2017. Deres tredje og seneste album Intet, altet udkom i 2022 og blev takseret til hele seks stjerner af GAFFAs anmelder.

Intet, altet er et så gennemført vanvittigt musikalsk kunstværk, at jeg ærligt ikke er i stand til at finde noget, der kan stå ved siden af det i dansk musikhistorie,” noterede anmelderen og tilføjede:


”og for at forstå den opfattelse kræver det et lyt, for mine ord vil utvivlsomt være utilstrækkelige i sin beskrivelse af, hvad det her værk kan.”

Ifølge en pressemeddelelse i anledning af den forestående turné markerer efterårets koncerter begyndelsen på en nyt kapitel i Orms karriere.

”Efter Koncertsalen er vi ivrige efter at komme ud i landet på nogle mere intime og traditionelle venues, og vende lidt tilbage til vores rødder,” udtaler i pressemeddelelsen og uddyber:


”Vi inviterer alle publikummer til en aften fyldt med vildskab, sørgmodighed, fordybelse og forandring, og muligheden for at få et indblik i næste kapitel af Orm”.

Sidst, GAFFA oplevede Orm live, var i 2022 på Tobakken i Esbjerg.

”Orm har på imponerende vis vist og ikke mindst bevist, at bandet er unikt herhjemme. Der findes ikke andre bands som Orm i Danmark. Med dette in mente burde enhver musikinteresseret tjekke bandet ud, uafhængigt af om man er til ekstrem metal eller ej. Orm favner yderst bredt med deres stil. Alt i alt en mindeværdig oplevelse og dermed fem GAFFA-stjerner,” skrev vores anmelder dengang.


Billetterne til efterårsturnéen er allerede gået i salg, og kan købes lige her

Koncertdatoer:
17. oktober - Train, Aarhus
18. oktober - Pumpehuset, København
19 oktober - Spillestedet Harders, Svendborg
24. oktober - Studenterhuset, Odense
26. oktober - Svanekegaarden, Svaneke

STORT ORM-INTERVIEW: Inde i klippens lyse hal

ANNONCE