Nyhed

Onkel Reje og black metal-band danner supergruppe

Den populære entertainer vil hæve barren tekstmæssigt og musikalsk

Nyheden var en aprilsnar

DR’s populære børneentertainer Onkel Reje og black metal-bandet Orm har dannet en fælles supergruppe ved navn Børneorm, fortæller Onkel Reje i et eksklusivt interview med GAFFA.

– Jeg har jo tidligere både indspillet og optrådt med Onkel Rejes Heavyband, men jeg ville godt hæve barren lidt både musikalsk og tekstmæssigt. Og da jeg jo har lavet en sang om børneorm, ”Det klør i min røv”, kom jeg til at tænke på bandet Orm, som jeg er stor fan af, og de var straks klar, siger Onkel Reje, der også er kendt under det civile navn Mads Geertsen.


Børneorm vil spille nyskrevne sange med tekster, der ifølge Onkel Reje ligger i naturlig forlængelse af hans velkendte univers og vil appellere til både børn og voksne metalfans.

– Det er the missing link mellem Bølle-Bob og Beelzebub, forklarer Onkel Reje.

Han vil selv stå for vokal og sangtekster, mens den musikalske backing leveres af Orms fire medlemmer, Theis W. Poulsen og Simon S. Andersen på guitar, Malthe Yde Tiufkær på bas og Adam Schønnemann på trommer.


– Vi var straks helt klar, da Mads ringede, fortæller Theis W. Poulsen fra Orm til GAFFA. – Vi har dog indgået et kompromis omkring sangenes længder. Orms numre plejer jo at være omkring 20 minutter hver, og Onkel Rejes varmer som regel omkring to minutter, så nu varer de 11 minutter i snit. Vi har også genindspillet ”Det klør i min røv” i en black metal-version.

Børneorm vil give debutkoncert på Copenhell, hvor de vil spille to koncerter, en onsdag den 19. juni om eftermiddagen i et særligt børneområde, og så lukker de også Helviti-scenen lørdag nat den 22. juni. Kort forinden, den 6. juni, udsender de deres debutalbum, Krudtugler og kirkebrand. Tracklisten er som følger:

LÆS OGSÅ: STORT ONKEL REJE-INTERVIEW: Rejens lange rejse

 

 

 

ANNONCE