Nyhed

ÅRETS NYE NAVN: Kalaset drager på Danmarksturné

I kølvandet på nylig GAFFA-pris og flere femstjernede koncerter drager bandet på landevejen til efteråret

Da GAFFAs konstituerede chefredaktør oplevede Kalaset i august 2021, spåede han bandet en stor fremtid. "Der er ingen tvivl om, at Kalaset har kæmpestore drømme, men de har også talentet og viljen til at få dem til at gå i opfyldelse," skrev Ole Rosenstand Svidt og tilføjede:

"Inden længe har de booking, pladekontrakt (...), flotte anmeldelser, hits og velbesøgte koncerter. Jeg glæder mig til at følge dem videre på rejsen." Og sådan blev det. Siden koncerten på Uhørt Festival har Kalaset høstet femstjernede anmeldelser for deres koncerter på Spot '23, Posten og Wonderfestiwall - og for debutalbummet Grib mig hvis jeg falder.

Tidligere på måneden modtog Kalaset en GAFFA-pris som Årets Nye Danske Navn - og nu har de så annonceret en turné rundt i landet til efteråret. Turnéen indledes på Templet i Kgs. Lyngby den 3. oktober, hvorefter den fortsætter til hele 22 spillesteder over hele landet, inden det sættes punktum på Train i Aarhus den 23. november. Billetsalget er i gang lige her


Allerede i næste måned - den 11. april - giver Kalaset en udsolgt koncert på Store Vega i København. Du kan varme op til efterårets koncerter med vores interview med Kalaset, som blev bragt i GAFFAs februarnummer sidste år. 

Sprængfarlig humørbombe fra mere end lovende danske indiepoprock-debutanter

ANNONCE