Nyhed

Scott Weiland begravet i Los Angeles

Han var en god mand. Tro ikke på alt, du læser, skrev Velvet Revolver-guitarist Dave Kushners kone, efter Weiland var blevet sted til hvile.

Familie, venner og medlemmer fra både Stone Temple Pilots og Velvet Revolver troppede sørgende op, da Scott Weiland i torsdags blev stedt til hvile i Los Angeles på Hollywood Forever Cemetery. Det skriver Alternative Nation.

Chris Kushner, kone til Velvet Revolver-guitaristen Dave Kushner, skriver om begravelsen på Instagram: "Det er en meget sørgerlig dag, når du begraver en ven. Han var en god mand. Tro ikke på alt, hvad du læser. Husk, vi var der alle sammen."

Senere tilføjede hun: "Der var fyldt med kærlighed og sjove historier om Scott."


Joey Castillo, der spillede trommer i The Wildabouts og er kendt for også at have gjort det i blandt andet Queens of the Stone Age, kommenterede senere: "Han var mere end en god mand, han var et MENNESKE ... RIP Scotty."

I kommentarfeltet roses Chris Kushner desuden for sit opslag. Kommentarerne fra venner og følgere synes at være en reaktion på Scott Weilands ekskone, Mary Forsberg Weilands, hjertegribende brev tidligere på ugen. Heri fortalte hun åbenhjertigt om Weilands dæmoner og opfordrede til, at man ikke gjorde hans tragiske død til "et skønmaleri."

Scott Weiland blev fundet død i sin turbus torsdag den 3. december. Politirapporter bekræfter, at der er blevet fundet kokain, Xanax, syntetiske opiater, Viagra og psykofarmaka til behandlingen af Weilands bipolare og skizofreniske sygdomme på bussen. Det vil tage fire til otte uger, før obduktionen vil kunne slå fast, om en overdosis var medvirkende til dødsfaldet.

Du kan læse GAFFAs nekrolog om Scott Weiland her. 

ANNONCE