Nyhed

Creed-sanger afløser Scott Weiland i Art of Anarchy

Stone Temple Pilots-fans fik sig et mindre chok, da det rygtedes, at Scott Stapp skulle være ny forsanger i bandet. Det viste sig dog at være et andet Weiland-projekt, som Stapp har overtaget.

Det skabte tidligere på måneden forvirring, da Creed-forsanger Scott Stapp ifølge et interview antydede, at han afløste den afdøde Scott Weiland i Stone Temple Pilots. Det blev prompte afvist af Stone Temple Pilots, der fortsat leder efter en ny forsanger, efter Chester Bennington sidste år vendte endegyldigt tilbage til sit dagjob i Linkin Park.

Nu beklager Stapp forvirringen og melder klart ud. Han afløser ganske vist Scott Weiland, men ikke i Stone Temple Pilots. Han er nemlig ny frontmand i gruppen Art of Anarchy, som havde Weiland i front på deres debutalbum. I en udmelding på de sociale medier lyder det:

"Jeg vil gerne forklare de forvirringer, der har været om STP og min kommentar. Først og fremmest er Scott Weiland i STP fuldstændig uerstattelig. Jeg blev for nylig spurgt om, hvad jeg arbejder på for tiden i et interview og kunne ikke afsløre nogle detaljer eller offentliggøre mit nye projekt. Dette forledte intervieweren til at antage, at det var STP, og han blev ved med at spørge efter flere detaljer. Mit svar skabte tydeligvis forvirring."

"Jeg er spændt over at kunne dele, at jeg arbejder med Art of Anarcy, hvis medlemmer er Ron 'Bumblefoot' Thal, tidligere Guns N' Roses, John Moyer fra Disturbed og Jon og Vince Votta. Offentliggørelsen var oprindeligt sat til juli sammen med vores første single og følgende album, men jeg er glad for at dele nyheden nu for at kunne klare op i forvirringen."

"Art of Anarchy var det projekt, jeg hentydede til i interviewet, ikke STP. Scott Weiland var en del af Art of Anarchy, og det er der referencen, som jeg hentydede til, kom fra. Jeg har altid været fan af STP, og jeg ønsker dem det bedste i deres søgen efter en ny sanger."

Scott Weiland medvirkede på Art of Anarchys selvbetitlede debutalbum fra 2015. Han afviste senere at have noget med projektet at gøre og fortalte, at han blot havde hygget sig med at synge på nogle sange og medvirke i nogle af deres musikvideoer. På det tidspunkt var han selv aktuel med sit tredje soloalbum, "Blaster", med sin gruppe The Wildabouts. Han døde desværre af en overdosis den 3. december sidste år.
Art of Anarchy gjorde efter Weilands død debutalbummet tilgængeligt som fri download.

Scott Stapp var i mediernes søgeløs i slutningen af 2014, hvor han led et meget offentligt psykisk sammenbrud. Forsangeren skræmte fans ved at lægge paranoide videoer op på de sociale medier og rygtedes at leve på bagsædet af sin bil i en periode, hvor han også tiggede sine fans om pengedonationer. Han kom senere i behandling og arbejder nu med at få sin karriere tilbage på skinnerne.

ANNONCE