Nyhed

Supergruppe mindes Scott Weiland med gratis download

Du kan frit downloade Art Of Anarchys selvbetitlede debut, som har den afdøde rockstjerne i front bag mikrofonen

Scott Weiland (Stone Temple Pilots/Velvet Revolver) havde mange jern i ilden i 2015. Ikke nok med at han forsøgte sig på et comeback med sit nye band, The Wildabouts, men han medvirkede også i front for supergruppen Art Of Anarchys selvbetitlede albumdebut. Set i lyset af Weilands tragiske dødsfald har bandet nu besluttet at give albummet væk som gratis download for at hædre den afdøde rockstjerne. 

Albummet kan frit hentes på Art of Anarchys hjemmeside. Du kan finde linket forneden.

Bag bandet står guitaristen, Ron "Bumblefoot" Thal, der også er kendt for at have arbejdet sammen med Axl Rose i den seneste besætning af Guns 'N Roses, og han skriver: "For at mindes Scott Weiland vil vi gerne give Art Of Anarchys album digitalt gratis til verden under helligdagene. Vi håber, at alle vil nyde at lytte til den, ligeså meget som vi nød at skabe den."

Det skabte en del forvirring, da Art Of Anarchy udsendte deres debutalbum tidligere i år. I pressemeddelelsen var Weiland nævnt som en del af bandet, hvad han selv nægtede at være. Han bekræftede, at han havde sunget vokal på nogle tilsendte spor, men understregede, at han havde sit eget band, The Wildabouts, som havde et debutalbum på vej.

Det forhindrede dog ikke Weiland i at optræde i de to senere musikvideoer med bandet, der udover Ron "Bumblefoot" Thal blandt andet også består af bassist John Moyer fra Chicago-rockerne Disturbed.

Scott Weiland blev fundet død i sin tourbus torsdag den 3. december. Dødsårsagen blev senere fastslået som en utilsigtet overdosis.

Du kan downloade albummet her.


ANNONCE