Nyhed

Deafheaven til København

Danske Myrkur står for opvarmningen i Amager Bio i marts 2016

"En af de helt store spillere på den nyere black metal-scene," skrev GAFFAs anmelder om amerikanske Deafheaven, da den San Francisco-baserede gruppe tidligere dette efterår udsendte deres tredje studiealbum, New Bermuda
 
I 2014 optrådte Deafheaven for et udsolgt Beta i København. Og til marts kan gruppen, som blander elementer af shoegaze og postrock med black metal, så atter opleves på dansk grund. Den 17. marts indtager George Clarke, Kerry McCoy og kompagni Amager Bio, og til at varetage opvarmningen, har amerikanerne indkaldt det nye, danske navn Myrkur.
 
Bag aliaset gemmer sig den kvindelige blackmetal-profil Amalie Bruun, som sidste år debuerede med en selvbetitlet ep. Den fik tidligere i år selskab af debutalbummet "M," der udkom på det velanskrevne, amerikanske selskab Relapse, er produceret af Kristoffer Rygg fra norske Ulver og fik en flot modtagelse af anmelderne. Også GAFFAs metalanmelder Keld Rud, som betegnede albummet som "Årets stærkeste danske metaldebut."
 
Billetter til koncerten med Myrkur og Deafheaven er allerede nu i salg via GAFFA Live. De koster 250 kroner i forsalg, mens man må slippe 275 kroner, hvis man vælger at vente og købe sin billet i døren.

 

ANNONCE