Nyhed

Clutch vender tilbage til Danmark

GAFFA.dk – alt om musik

Under årets Roskilde Festival var Clutch en del af festivalprogrammet. Missede du chancen, eller ser du frem til et gensyn, har du igen chancen, når hardrockerne vender tilbage til Danmark til vinter. 

Den 1. december gæster Clutch Store Vega med deres kommende album i rygsækken. Deres 12. album, Book Of Bad Decisions, lander på gaden under mindre end en måned, den 7. september. Du har allerede nu muligheden for at høre flere smagsprøver fra albummet. Singlerne "Hot Bottom Feeder", "Gimme The Keys" og "How To Shake Hands" er allerede tilgængelig til streaming.

Sidst de amerikanske musikere gæstede Vega, var i 2015 til en udsolgt koncert. Rockgruppen høstede fem stærke og solide stjerner fra GAFFAs anmelder, Keld Broksø. En koncert, som dengang satte gang i den vildeste moshpit, som anmelderen nogensinde havde set i Vega.

LÆS OGSÅ: Clutch : Store Vega, København

En stjerne mindre blev det til, da Clutch lagde vejen forbi Roskilde Festival for lidt over en måned siden. Det var dog stadig en glad anmelder, som rosede Clutch og deres nyeste numre, som de også spillede denne aften – numre som understregede, at bandet bestemt ikke er gået i stå, men har fornyet sig siden deres start. 

"Selv med små momenter af thrash, så var det rockmusik med stor ”R”, som Clutch spillede. Og sådan kan man diskutere genre i en uendelighed, men det er lige meget, når det swinger. For halvvejs inde i sættet swingede det som ind i helvede!" skrev anmelderen blandt andet om Roskilde-koncerten. 

Rockbandet Clutch blev dannet i Maryland, USA i år 1991 og udgøres i dag af de samme medlemmer, som i sin tid var med til at danne bandet.

LÆS OGSÅ: Clutch svingede dametasken

Supportnavnene til koncerten i Store Vega er rockgrupperne The Inspector Cluzo og The Picture Books.

Billetsalget starter torsdag den 16. august kl. 10. 

Lyt herunder til gruppens seneste udspil, og varm op til koncerten med "Hot Bottom Feeder": 


ANNONCE