Nyhed

Marianne Faithfull er testet positiv for coronavirus

GAFFA.dk – alt om musik

Marianne Faithfull er under behandling og i stabil tilstand

Den ikoniske sangerinde med den hæse røst er lige nu indlagt på et hospital i London efter at være blevet testet positiv for COVID-19. Det skriver Rolling Stone.

”Marianne Faithfull er i stabil tilsand og responderer på behandlingen. Vi ønsker hende det bedste, og at hun snart bliver rask,” udtaler en repræsentant for den 73-årige sangerinde.


Efter at være blevet ramt af en forkølelse fulgte Faithfull Storbritanniens retningslinjer om at forblive inden døre. Hun tog herefter til lægen for at få det tjekket, hvor hun altså blev testet positiv for coronavirus og indlagt.

LÆS OGSÅ: Fountains of Waynes Adam Schlesinger er død

Marianne Faithfull har tidligere haft problemer med helbredet; hun har blandt andet kæmpet med anoreksi, brystkræft i 2016 og hepatitis C igennem en længere periode.


Hun påbegyndte allerede musikkarrieren i sine sene teenageår, og har fra 1965 og op til i dag udgivet 21. studiealbum, heriblandt hovedværket Broken English i 1979. Hun er desuden kendt for sit forhold til Rolling Stones-frontmanden Mick Jagger i slut-60erne.

I 2018 udgav hun – med assistance fra blandt andre Nick Cave og Warren Ellis – sit seneste album, Negative Capability, der fik fem stjerner af GAFFAs Espen Strunk, og som kaldte det for en ”sitrende stærk statusopgørelse”.

LÆS OGSÅ: Stort Marianne Faithfull-interview – Opsang mod det kandiserede technohelvede


ANNONCE