Nyhed

Sys Bjerre er tilbage med ny video – og slår op med sociale medier

GAFFA.dk – alt om musik

"Corona-krisen har givet de fleste af os et nyt syn på tilværelsen"

Sys Bjerre er tilbage med en ny single, "Lad os gøre noget smukt, før vi dør" og den tilhørende video, som du kan se nedenfor. Samtidig lover hun et nyt album i foråret 2021. Udspillet bliver hendes første album siden Alle mine fejl fra 2015 og hendes i alt femte album fra og med debuten Gør det selv fra 2008 – den med gennembrudshittet "Malene". Hun har siden sidste album skrevet en en række salmer, startet et band, Duks og optrådt i det danske Melodi Grand Prix 2020.

Om den nye single udtaler hun i en pressemeddelelse:


”'Lad os lave noget smukt, før vi dør” er en stille og rolig tune med en lang og voldsom titel. Jeg kan godt lide dualiteten og det modsætningsfyldte i musik, og i livet. Vi er i live her, lige nu, men det vil vi ikke være for evigt, og alligevel har vi en tendens til at fortabe os i ligegyldigheder og praktikaliteter, som ikke betyder særlig meget i det store perspektiv. Corona-krisen har givet de fleste af os et nyt syn på tilværelsen, og mange har valgt at omprioritere og om-arrangere store dele af deres liv. Det er smukt og godt for os at blive mindet om, hvad der virkelig er vigtigt, og det kan være helt forskelligt fra person til person, hvad det er. Uanset hvad man vælger at bruge sit liv på, ønsker jeg for os alle, at vi husker, at vi har et valg. Lad os lave noget smukt.” 
 
Sangen er skrevet og produceret af Sys Bjerre i samarbejde med produceren Lasse Lyngbo (Hjalmer, Bro, Gurli Octavia med flere).

Derudover har Sys Bjerre med egne ord "slået op med de sociale medier" og har derfor slettet alle sine profiler på de sociale medier. Fremover kan man følge hende på hjemmesiden sysbjerre.com.

Om denne beslutning skriver hun blandt andet følgende på netop sysbjerre.com:


"Jeg ønsker for de fleste mennesker, at de skal bruge mindre tid på de sociale medier. Det er mit højeste ønske, at vi alle sammen vågner op fra vores zombie-tilværelse – ærligt, der er virkelig mange folk, der går rundt som levende døde lige nu; helt fysisk bevæger sig igennem livet med øjnene limet til en skærm, i en sådan grad at vi går ind i hinanden på gaden, fordi vi ikke kigger op og i øvrigt ikke kan høre noget, fordi vi har hovedtelefoner i ørerne. Vi har vænnet os til det nu, men når man træder et skridt tilbage og observerer det udefra, er det fuldkommen absurd – og når jeg har det på den måde, så er det logisk, at jeg selvfølgelig ikke selv skal være repræsenteret på de sociale medier, heller ikke på en "officiel kanal for Sys Bjerre", bestyret af Playground eller lignende, velmenende mennesker.

LÆS OGSÅ: Stærkt comeback fra Sys

Se videoen til "Lad os gøre noget smukt, før vi dør":

 

ANNONCE