Nyhed

Nashville Nights International Songwriters Festival vender tilbage i 2022

GAFFA.dk – alt om musik

For andet år i træk kan man opleve Nashville Nights International Songwriters Festival i Odense fra den 16-18. September 2022.

Som en af de forholdsvis få festivaler, der blev gennemført i et coronapræget 2021, vender NNISF tilbage i år for at gentage succesen. Programmet for årets festival byder på nye navne og enkelte gengangere fra sidste år. Programmet offentliggøres løbende henover foråret og sommeren, og det vil byde på både danske og internationale sangskrivere, der i sensommeren forvandler Odense til et musikalsk mekka.

NNISF ønsker at have musikken i centrum, og ud over en række koncerter byder festivalen også på andre formater såsom talks, debatter, writers rounds og akustiske set-ups, der er skræddersyet til netop dette event.


På dette års program finder man blandt andet en writers round med Marcus Winther-John som vært, hvor Sys Bjerre og Rikke Thomsen fortæller om deres sangskrivning samt optræder med nogle af deres sange akkompagneret af strygerensemblet Live Strings. Den amerikanske musiker Andrew Combs er også at finde på plakaten til stor glæde for arrangøren Stefan Mørk, der længe har arbejdet på at få ham til Danmark. Combs koncert på NNISF i år bliver hans eneste i Skandinavien og muligvis også i Europa.

På den foreløbige plakat findes:

Andrew Combs med band (USA)


Allie Colleen (USA)

Craig Finn med band (USA)

Marcus Winther-John, Sys Bjerre & Rikke Thomsen med Live Strings (DK)


Erlend Gunstveit med band (NO)

Tony Arata (USA)

Billetter til festivalen kan købes lige her.

Festivalen er støttet af Albani Fonden og Odense Kommune, hvor sidstnævnte har besluttet at tildele yderligere økonomisk opbakning til festivalen de næste tre år. Man kan således se frem til mange musikalske oplevelser i det fynske de kommende år. 

LÆS OGSÅ: Mirakel-afslutningskoncert efterlader Odense-spillested starstruckANNONCE