Nyhed

VIDEOPREMIERE: Sys Bjerre på skovtur i "Ladies Night"

GAFFA.dk – alt om musik

Første album i seks år er ude i dag

Sys Bjerre udgiver i dag sit femte album og det første i sjette år. Lad os lave noget smukt før vi dør er titlen, og i samme ombæring er hun klar med en musikvideo til sangen "Ladies Night". Se videoen ovenfor.

I den let folkemusik-klingende sang synger Bjerre om de oplevelser, hun har haft sammen med en ungdomsveninde – blandt andet de sange, de var fælles om at elske, herunder Kool and the Gangs "Ladies Night".


I videoen ser man Bjerre cykle ud i en skov med en meget lang ledning efter sig – og så kan man selv se, hvad der derefter sker. 

Sys Bjerre brød stort igennem i 2008 med debutsinglen "Malene" og albummet Gør det selv. Siden er fulgt yderligere nu fire album. Hun har også skrevet en række salmer, hvoraf to er kommet med i den nye udgave af Højskolesangbogen, hun har skrevet musik til musicalen Efter brylluppet og julekalenderen Ludvig og Julemanden, og i 2017 var hun en del af rockbandet Duks, der blandt andet blev finalister i DR's talentkonkurrence KarriereKanonen. Og så er hun for resten helt stoppet med at bruge sociale medier, både som professionel og som privatperson.

LÆS OGSÅ: Sys Bjerre er tilbage med ny video – og slår op med sociale medier


GAFFAs anmelder er i øvrigt ganske positiv over for Sys Bjerres nye album.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Let på tå i melodi og en behagelig tilfredshed


ANNONCE