Nyhed

Myrkur giver to koncertsals-optrædener til efteråret

GAFFA.dk – alt om musik

I kølvandet på sine anmelderroste kirkekoncerter sidste måned giver sangeren nu to koncerter mere, denne gang i to af landets flotteste koncertsale

Den danske sanger, sangskriver og multiinstrumentalist Myrkur ‒ med det borgerlige navn Amalie Bruun ‒ har i dag annonceret, at hun spiller koncert to koncerter til efteråret. Den første bliver i Symfonisk Sal i Musikhuset i Aarhus, den 18. november, og den anden bliver i Koncertsalen i DR Koncerthuset, den 20. november. 

Myrkur debuterede i 2014 med en selvbetitlet ep, som blev fulgt op året efter af studiealbummet M. I 2017 udkom hendes andet studiealbum Mareridt, og sidste år udgav hun sit seneste album Folkesange, der fik fem stjerner af GAFFA. Hvor hun på de første to studiealbums kombinerede black metal og nordisk folkemusik, er sangerens seneste udgivelse mere akustisk og folkemusik-orienteret. 


Myrkur gav for nyligt en række kirkekoncerter i Odense, Aarhus og Aalborg, hvor hun var akkompagneret af en cellist, en violinist og et par korsangere. Hendes optræden i Skt. Lukas Kirke i Aarhus fik ligeledes fem stjerner af GAFFA. 

Billetsalget starter på fredag den 4. juni kl. 10, og billetter kan købes via Live Nation, DR Koncerthuset og Musikhuset Aarhus.

LÆS OGSÅ: MYRKUR-INTERVIEW: Inde i mørket findes der et andet 


 

Varm op til koncerten med “Ella”:


ANNONCE