Nyhed

David Gilmour om Pink Floyd-reunion: "Det er slut"

GAFFA.dk – alt om musik

David Gilmour, sanger og guitarist i Pink Floyd, lukker døren i til en genforening af det legendariske band 

I et interview til magasinet Guitar Player, citeret af NME, udtaler David Gilmour, at han på ingen måde savner at stå og optræde på diverse stadions og nyder rigtig godt af sin personlige frihed lige for tiden.

Udtalelsen kommer i kølvandet på sidste års spekulationer om, at der skulle være en mulig genforening under opsejling. Genforeningen skulle bestå i, at David Gilmour og tidligere sanger og bassist Roger Waters forsøgte at begrave stridsøkserne, men det blev ikke til noget, og Gilmour har nu andre tanker: "Løbet er kørt, vi er færdige. Jeg er absolut tilhænger af, at Roger Waters gør, hvad han vil og hygger sig." Og tilføjer: ”Men jeg vil absolut ikke tilbage. Jeg vil ikke ud og spille på stadioner. Jeg er fri til at gøre præcis, hvad jeg vil og hvordan jeg vil gøre det." 


LÆS OGSÅ: Pink Floyd genudgiver central koncertoptagelse 

David Gilmour og Roger Waters var uenige om linjen for Pink Floyd, men Gilmour, den nu afdøde keyboardspiller Rick Wright og Nick Mason, der er trommeslageren i bandet, vandt stridighederne internt i bandet og udgav senere albums som Pink Floyd – dette skete efter udgivelsen af pladen The Final Cut fra 1983, som anses for bandets skilsmisseplade.  

Waters besøgte Danmark i 2018 og gav koncerter både i København og Boxen i Herning, hvor GAFFAs anmelder var meget begejstret. Nick Mason spillede ligeledes i København i 2018 og skulle også have givet koncert i Randers sidste sommer, men den koncert er rykket til denne sommer grundet coronapandemien.  


ANNONCE