Nyhed

TRAILER: Se Harry Potter-stjernen som comedy-musikeren Weird Al Yankovic

GAFFA.dk – alt om musik

Daniel Radcliffe, kendt som hovedrolleindhaver i Harry Potter-filmene, er hovedpersonen i den nye film Weird: The Al Yankovic Story, baseret på den amerikanske comedy-musiker Weird Al Yankovics liv.

Filmen vil blive streamet til efteråret på streamingtjenesten The Roku Channel, som den første "Roku original". Se en trailer nedenfor.

"En biografi-film, der ikke holder sig tilbage og udforsker alle dele af Yankovics liv, lige fra rejsen til berømmelse med hits som "Eat It" og "Like a Surgeon", til kærlighedsforhold med berømtheder og en umoralsk livsstil. Filmen tager publikum med på en utrolig rejse gennem Yankovics liv og karriere, fra vidunderbarn til at blive den største musiklegende nogensinde”, siger Roku i en udtalelse om filmen.


Weird Al Yankovic har især gjort sig bemærket med parodiversioner af kendte hits med nye tekster, for eksempel Michael Jacksons "Beat It", der blev til "Eat It", Madonnas "Like a Virgin", der blev til "Like a Surgeon" og Nirvanas "Smells Like Teen Spirit", der blev til "Smells Like Nirvana". Han har gennem årene modtaget fem Grammyer.

Hans seneste album, Mandatory Fun fra 2014, gik direkte ind på førstepladsen af den amerikanske hitliste, hvilket var første gang, det skete for en musik-comedy-kunstner. I 2015 gav han en udsolgt koncert i Store Vega, og GAFFAs anmelder var godt tilfreds.

LÆS OGSÅ: WEIRD AL YANKOVIC-ANMELDELSE: Copycat i det muntre hjørne


Filmen er produceret af blandt andre Will Ferrell og Adam McKays produktionsselskab Funny Or Die. Yankovic har også skrevet manuskriptet med Eric Appel, der instruerer. Weird Al har tidligere medvirket i filmen UHF fra 1989, og fortæller i et interview med Variety, at han efter udgivelsen lovede sine fans at udgive en ny film hvert 33. år. "Jeg kan med glæde meddele, at vi følger tidsplanen," siger han.

Han tilføjer, at han selv mener, at Daniel Radcliffes portrættering af Weird Al Yankovic er, hvad fremtidige generationer vil huske Radcliffe for.
ANNONCE