Nyhed

Velvet Volume ude med ny musikvideo til americana-inspireret break-up sang

GAFFA.dk – alt om musik

Den nye sang ”The Way We Love” fra søster-trioen byder på fredfyldte toner, som indrammer meningsløsheden, man kan opleve efter et stort brud.

Sangerinde og bassist i søster-trioen, Naomi Lachmi, åbner op om sin egen historie på den nye single, hvor hun synger om selvaccept og sin egen søgen efter fred efter et stort brud. I sangen synger hun: “You say we should apart, but you are holding my hand / Are you lost again tonight, or will flowers bloom around us”.

Den akkompagnerende musikvideo indfanger sangens rolige stemning, i takt med at de bløde og tunge vokaler danner et ærligt indblik i den emotionelle rollercoaster, som man så ofte må gå igennem efter et brud.


I musikvideoen vader de tre søstre i naturens sommerånd, hvor ansigtsmaling og ATV-kørsel er en del af æstetikken. Filminstruktør Mathias Broe forklarer selv, hvordan fred er omdrejningspunktet for musikvideoen: “The Way We Love er tredje del af vores trilogi. En bittersød feberdrøm om at stille sig uden for livet og mærke, hvor svært det er at finde ro i en verden, hvor relationer konstant ændrer sig. I videoen lader Nataja, Naomi og Noa verden være og tillader sig selv at checke ud og ind i magien ved det introverte. For i det introverte, hvor vi giver os selv opmærksomhed, bygger vi styrke op inde i os selv. På den måde kan følelsen af fred manifestere sig i os og vi kan rumme alt det foranderlige,” siger han i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under videoen


“The Way We Love handler om min egen oplevelse med en svær og forvirrende tid efter et break-up, hvor jeg prøvede at forstå, hvad der gik galt. Det var en konstant søgen efter fred, håb og fornuft. Sangen har været virkelig hård at skrive, men det har været en vigtig proces, hvor jeg også har tilladt mig selv at give oplevelsen en charmerende og varm stemning. På den måde har jeg sluttet fred med meget af det, som kærligheden jo også er, og det tror jeg der er mange mennesker derude, der kan se sig selv i,” fortæller Naomi Lachmi. 

I 2021 udgav Velvet Volume de to singler ”Mother And Man”, hvor temaet var fejring og ”In the End”, hvor temaet var healing. Sammen med den nye single ”The Way We Love” afslutter det trilogien ”healing – fejring – fred”, og dermed gearer Velvet Volume op til deres tredje album, nest, som udkommer den 18. februar 2022.

Man kan opleve Velvet Volume på Hotel Cecil i København den 26. februar 2022. 


LÆS OGSÅ: VIDEOPREMIERE: Velvet Volume fejrer splittelsen mellem to kulturelle verdener

 

ANNONCE