Nyhed

VIDEOPREMIERE: Klaus Handsome synger om "Fucking Crazy Times" – med Kvamm, Kjartan, Jøden og mange flere

GAFFA.dk – alt om musik

"Fucking Crazy Times" varsler et kommende album produceret af Barselonas Rasmus Theodor

Den Skanderborg-opvoksede, nu Svendborg-bosatte sanger og sangskriver Klaus Handsome er nok især kendt for at være inspiration til Peter Sommer-sangen "Tigger", hvilket Sommer selv har nævnt talrige gange.

Nu er Handsome klar med en ny single, den yderst iørefaldende "Fucking Crazy Times", hvor han har fået korhjælp fra en lang række markante kolleger, blandt andre Peter Sommer, Simon Kvamm, Kjartan Arngrim fra Folkeklubben, Jøden, Maria Køhnke, Sylvester Larsen med flere. Du kan se den tilhørende video nedenfor, hvor de mange gæster også medvirker – dog ikke Peter Sommer, der var i coronaisolation, da videoen blev optaget.


Teksten er fortællingen om 27 engles oplevelser, da de besøger planeten Jorden og tager lytteren med på en rejse i historien, helt uden at nævne de sidste par års "fucking crazy times".

Sangen er ligesom Handsomes kommende album produceret af Barselonas Rasmus Theodor, som også spiller alle instrumenter undtagen guitaren, der håndteres af Henrik Berger.

De medvirkende er foruden de allerede nævnte Rasmus Theodor, Solvej, Anma, Monique Mai, Christoffer Beese (Barselona), Mads Stephensen, Per Kristensen, Dante Egholm (Søn) og Honza (kunstprofessor).


Klaus Handsome debuterede i 2004 med albummet I denne tidsalder, som i 2010 blev fulgt op af Den sidste nat og i 2019 af ep'en Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle, navnet på hans daværende backingband, der var alle musikerne fra Saybia minus Søren Huss. Nu er han på vej med et nyt album. 

LÆS OGSÅ: Klaus Handsome-interview: Kald mig bare hippie

Se videoen, der er skabt af Søren Lynggaard:

ANNONCE