Nyhed

Ny pladespiller forbinder sig direkte til Sonos

Stream Carbon fra Victrola kan ikke alene bringe liv til gamle lp’er, den kan også sende musikken direkte til Sonos-højttaleren

I takt med at pladespilleren forsvandt fra de fleste hjem, og de trådløse højttalere holdt deres indtog, sagde mange også farvel til de traditionelle lydsystemer i hjemmet, ikke mindst forstærkeren og de kablede højttalere.

Det har også gjort det svært for pladespilleren at komme tilbage hos alle andre end de entusiaster, der holder fast i, at lyden fra en lp er bedre end lyden fra streamingtjenesterne.

Men den forhindring er måske ved at være væk nu. Den nye pladespiller Stream Carbon fra Victrola kan nemlig noget, som andre pladespillere på markedet ikke kan – nemlig forbinde sig trådløst til trådløse højttalere fra Sonos.


Det betyder, at du ikke længere behøver en forstærker og trådløse snedigheder for at kunne sende lyden fra dine lp’er ud til husets trådløse højttalere.


Stream Carbon fungerer, ifølge Victrola, med alle Sonos trådløse højttalere, og den understøtter også den funktionalitet, vi kender fra Sonos-systemerne. Den kan sende lyden ud til en enkelt eller en gruppe af højttalere i samme Sonos-opsætning.

Pladespilleren er udstyret med en Ortofon 2M pickup, har indbygget en forforstærker og har et traditionelt RCA-output, hvis du nu skulle ønske at tilkoble nogle ældre højttalere.

Men for sikre en og stabil forbindelse til Sonos-anlægget har den også en ethernet-port, der kan bruges til det formål.


Fordi den er gearet mod Sonos, har den ingen bluetooth-forbindelse, hvilket ikke er specielt overraskende.

Designet er minimalistisk, der er ikke en gang et låg til at holde støvet væk fra den. Den eneste betjening er en drejeknap på forsiden, men præcist hvordan den fungerer oplyser Victrola ikke – dog siger de, at den kan bruges til at justere lydstyrken og vælge mellem de højttalere, du vil spille musikken gennem.

Præcist hvad prisen bliver er ikke helt klart, men i USA vil den blive solgt til omkring 800 dollars (6100 kroner, red.).

LÆS OGSÅ: Nyt gamingheadset lover endnu bedre spiloplevelse

ANNONCE