Nyhed

Ude Af Kontrol tager på forårsturné

Det bliver helt Ude Af Kontrol, når trioen besøger fire danske byer

Siden 2014 har techno-rap-trioen, der går under aliasserne Englando, Balken og Munken, opnået millionvis af streams alene på Spotify og har hit på hit under bæltet med numre som ”Op A”, ”Snehvide Med De 7 Små Poser” og ”Det Halve Ku’ Være Nok”.

Nu har gruppen så varslet en forårsturné med besøg i fire af Danmarks største byer, med start i Odense den 10. marts. Trioen har vakt opsigt de sidste par år med deres hårdtpumpede musik og sangtekster, der ret eksplicit omhandler sex, alkohol og stoffer.

Med et musikalsk kartotek, hvor indholdet primært består af technoinspireret hiphop, har tramperdrengene i løbet af de seneste år formået at skabe sig en velfungerende karriere på trods af meget begrænset kommerciel support. Gruppens forårsturné tidligere på året bød således på 13 udsolgte koncerter. 


Såvel trioen selv som deres fans er notorisk kendte for at være ustyrlige – deraf gruppens navn. Derfor er det heller ikke helt unormalt, hvis en koncert bliver stoppet undervejs. Senest skete det på Smukfest i 2019, hvor drengenes koncert blev afbrudt hele tre gange af den simple årsag, at folkefesten var ved at gå amok.

Ude af Kontrol skulle have givet koncert i Tivoli i København i næste uge. Den koncert blev imidlertid aflyst tidligere på sommeren, af frygt for at tingene ville komme, ja, ud af kontrol.

"Tivoli har post-corona oplevet ændret adfærd hos dele af publikum, og det gik ud over koncertstemningen ved to af sæsonens første Fredagsrock-koncerter. På den baggrund har vi revurderet enkelte koncerter, hvilket har medført programændringer, så de annoncerede koncerter med Kesi, Ude Af Kontrol & Kato udgår", skriver Tivoli i en pressemeddelelse.


Turnéplan:
10.03 Posten, Odense
11.03 Store Vega, København
17.03 Train, Aarhus
18.03 Royal Stage, Skråen, Aalborg

Billetsalget starter fredag den 9. september 2022 kl. 10.00 lige her.

Du kan varme basarmen op med nummeret ”We Like 2 Party” herunder:


LÆS OGSÅ: Ude af Kontrol dunker løs på den dumme

ANNONCE