Nyhed

SMUKT KAOS: Femstjernede Kalaset drager på forårsturné

Billetsalget til de syv koncerter er i gang

Bandet Kalaset har netop afsluttet en succesrig turné rundt på landets efterskoler, og til foråret vil de igen indtage landevejen. I en pressemeddelelse forlyder det, at bandet vil besøge syv danske byer i en forårsturné, der vil finde sted fra den 16. marts til den 1. april 2023.

Til foråret vil bandet i løbet af et par uger besøge Skanderborg, Aalborg, Odense, Aarhus, København, Brøndby og Rønne med deres 80’er- og indieinspirerede lydunivers, der bliver båret af en skarp energi på scenen.


Kalaset består af fem unge mennesker, der bor sammen i et kollektiv lidt uden for Skanderborg. Siden de blev dannet i 2018, har de allerede haft succes med deres musik.

Deres første single ”Riv i mit hår” har været P3’s uundgåelige og har desuden også været på top 20 på den danske Airplay liste i 21 uger. Derudover har singlen ”Kaos kan være smukt” været på rotation i højtalerne, når den er blevet spillet på både P3 og P4.

LÆS OGSÅ: VIDEOPREMIERE: Kalaset skaber en uendelig fest


Bandet har før opvarmet for Hugorm, og i 2021 vandt de musikkonkurrencen Quasar, hvor de kort tid efter optrådte på Uhørt Festival. En koncert, der efterlod bandet fem flotte stjerner i en anmeldelse hos GAFFA. Her skrev GAFFAs anmelder blandt andet følgende:

”Der er ingen tvivl om, at Kalaset har kæmpestore drømme, men de har også talentet og viljen til at få dem til at gå i opfyldelse”.

Billetsalget til Kalasets forårsturné starter den 2. november kl. 10, og du kan købe billetter HER.


 

ANNONCE