Nyhed

Sam Smith smider dato og titel på nyt album

Gloria er på gaden den 27. januar

Den britiske hitmager Sam Smith har netop givet sine fans en stor og glædelig nyhed på sin Instagram-profil. Smith udgiver nemlig til januar sit fjerde album, som kommer til at hedde Gloria.

Albummet bliver efterfølger til det nu to år gamle udspil Love Goes, der indeholdt store hits som ”Dancing With A Stranger” og ”How Do You Sleep?”. Siden udgivelsen har Smith dog udgivet en række singler – senest singlen ”Unholy” sammen med Kim Petras. Et nummer, der har haft kæmpe succes på det sociale medie TikTok.

Om det fjerde udspil skriver Sam Smith i et Instagram-opslag:


”Jeg føler mig overvældet og følelsesladet, idet jeg nu begynder at slippe Gloria og lægge værket over til jer. Det har været magisk på alle måder at lave dette stykke musik, og ved at give jer denne plade, giver jeg jer en del af mit hjerte og min sjæl”, skriver Smith og fortsætter:

Gloria fik mig igennem nogle mørke tider og var en ledestjerne for mig i mit liv. Jeg håber, den kan være det for jer. Tak for at have ventet så længe – kun et par måneder tilbage nu.”

Sam Smith gjorde sig første gang bredt bemærket tilbage i 2012, da sangeren lagde vokaler til Disclosures store hit ”Latch”. Et år efter lagde Smith vokaler på Naughty Boys single ”La La La”, som også blev et massivt hit. I 2014 debuterede Sam Smith som solist med albummet In The Lonely Hour, hvor numre som ”Stay With Me” og ”Money on My Mind” befandt sig.

Sangerens seneste udspil Love Goes var en firestjernet oplevelse for GAFFAs anmelder, som også gav pladen en række rosende ord med på vejen.  


LÆS OGSÅ: I legenders fodspor midt i en pandemi

ANNONCE