Nyhed

STOR KONCERTNYHED: Sam Smith kommer til Danmark

Sangeren har netop annonceret nyheden om et kommende album

Tidligere denne uge tyede den britiske hitmager Sam Smith til sin Instagram-profil for at offentliggøre den glædelige nyhed, at de til januar udgiver sit fjerde studiealbum Gloria. Her skrev de blandt andet: ”Det har været magisk på alle måder at lave dette stykke musik, og ved at give jer denne plade giver jeg jer en del af mit hjerte og min sjæl”.

Den første single fra det nye udspil hedder ”Unholy” og har besøg af den tyske popsanger Kim Petras. Nummeret har allerede haft gevaldig succes på det sociale medie TikTok, da det allerede gik viralt, inden det udkom i slutningen af september.

Snart har du selv mulighed for at opleve Smith optræde med blandt andet ”Unholy” og hits som ”Stay With Me” og ”Too Good At Goodbyes” live, for det er netop blevet annonceret, at superstjernen gæster Royal Arena den 29. april 2023.


Besøget til Royal Arena næste forår bliver Sam Smiths andet. Sidste gang, de lagde vejen forbi Danmark, var nemlig tilbage i 2018, da sangeren turnerede verden rundt med sin The Thrill Of It All-turné. GAFFAs anmelder var blandt publikum til en komplet udsolgt koncert, og Smiths optræden var fire stjerner værd:

”Alt i alt en mægtig og rørende aften i pop- og soulmusikkens tegn. Lad os håbe, det ikke er sidste gang, Sam Smith gæster dansk grund, og at sangeren kan nyde lørdagen i fred ved Nyhavn oven på et godt show.”


Billetsalget til koncerten i Royal Arena starter den 27. oktober kl. 11:00 via allthingslive.dk og ticketmaster.dk.

LÆS OGSÅ: I legenders fodspor midt i en pandemi

ANNONCE