Nyhed

LIVESTREAM: Roger Waters rammer danske biografer

Godt nyt til dem, der gik glip af Pink Floyd-frontmandens danske koncerter i sidste uge

I sidste uge gav den 79-årige Pink Floyd-veteran Roger Waters to koncerter i København på sin aktuelle turné This Is Not a Drill, som humoristisk er blevet markedsført som Waters' "første farvelturné".

Hvis man skal tro GAFFAs femstjernede anmeldelse fra Royal Arena i sidste uge, var der tale om en vital veteran, som præsenterede en maratonkoncert med pluk fra Pink Floyd-hovedværker som Wish You Were Here, Animals og The Wall.

Og nu er der godt nyt til dem, som af den ene eller anden grund ikke nåede forbi Royal Arena og opleve rocklegenden.


Den 25. maj vil Waters' koncert i Prag nemlig blive transmitteret live til en lang række biografer over hele verden - herunder tre danske biografer i henholdsvis København, Aarhus og Odense. Du kan sikre dig billetter her.

Tre dage efter den livestreamede koncert fra Tjekkiets hovedstad giver Waters og band koncert i tyske Frankfurt - en koncert, som ellers i første omgang var blevet forbudt af lokale myndigheder på grundlag af beskyldninger om antisemitisme. Den afgørelse blev imidlertid omstødt af en tysk domstol forleden.

Roger Waters This Is Not a Drill-turné fortsætter frem til juni, hvor den rundes af med to koncerter i London den 6. og 7. juni og et sidste show i Manchester den 10. juni.


Forholdet mellem Roger Waters og David Gilmour når nyt lavpunkt

ANNONCE