Nyhed

GRU OG GROWL: Metalband giver iscenesat koncert på Betty Nansen Teatret

Betty Nansen Teatret er – i samarbejde med Roskilde Festival – klar med fjerde installation i deres række af iscenesatte koncerter

Det er tale om et samarbejde mellem to store kulturinstitutioner, når Betty Nansen Teatret nu for fjerde gang kan invitere til en iscenesat koncert på Frederiksberg. Det er Roskilde Festival og Betty Nansen Teatrets seneste bud på en teaterkoncert, og de inviterer denne gang til en blodig, growlende og monstrøs en af slagsen, når den danske dødsmetal-kvintet, Konvent, indtager scenen.

Det københavnske doom metalband udgav i 2020 deres debutalbum Puritan Masochism og udvidede i 2022 diskografien med opfølgeren Call Down the Sun. Albummet modtog hele fem ud af seks stjerner fra GAFFAs anmelder og fik følgende ord med på vejen:

"Hvor debuten sine steder godt kunne lyde lidt genrebunden, har Konvent her formet deres helt eget lydbillede, og er du gal, hvor er det sejt," lyder det fra anmelderen.


Albummet blev også nomineret til en GAFFA-Pris i kategorien "Årets Danske Hardrock/Metaludgivelse", hvor det dog var Baest, der vandt kategorien.

LÆS OGSÅ: GAFFA-PRISEN 2023: Og vinderne er...

Bagtæppet til koncerten bliver den ramponerede slagtehal, der udgør scenografien til den opsætning af Iliaden, man i øjeblikket kan opleve på Betty Nansen Teatret. I en pressemeddelelse fortæller Konvent, at publikum kan se frem til en koncertopleve ulig noget, de nogensinde har set før.


- Scenografi, kostumer, iscenesættelse og musikken kommer til at nå helt nye højder, og vi glæder os til at give publikum en uforglemmelig oplevelse, der er helt anderledes end den, de plejer at få ude på spillestederne, fortæller bandet.

Samarbejdet mellem Betty Nansen Teatret og Roskilde Festival har hidtil resulteret i tre teaterkoncerter med henholdsvis Bisse, Irish Gold og When Saints Go Machine. Betty Nansens teaterdirektør, Elisa Kragerup, fortæller følgende om samarbejdet med Roskilde Festival:

- Musik i teatrets rum er altid magisk, men med dette samarbejde begiver vi os ud i noget mere uforudsigeligt, hvor noget helt nyt kan opstå. Det er aldrig til at vide, hvad der sker, når den spontane energi fra livemusikken møder teatrets intimitet, lyder det fra Elisa Kragerup.


Den iscenesatte koncert finder sted på Betty Nansen Teatret den 15. april 2023, og billetterne kan allerede købes nu via www.bettynansen.dk.

LÆS OGSÅ: KONVENT-INTERVIEW: Fra publikum til band

ANNONCE