Nyhed

As I Lay Dying er klar med ny single - og dansk koncert

Hårdtslående californisk band med turbulent historie står på scenen i København til november

For næsten nøjagtig ti år siden blev As I Lay Dying-forsangeren Tim Lambesis idømt flere års fængsel for at forsøge at hyre en lejemorder til at myrde sin kone. Han blev løsladt i 2016, og i 2019 udgav bandet Shaped By Fire. Året efter var han involveret i en alvorlig brandulykke, hvor han blev forbrændt over 25 procent af kroppen.

Men der skal åbenbart mere til at stoppe det californiske band. De har netop udgivet singlen "Burden" som forløber for et kommende studiealbum - og meldt deres ankomst til Amager Bio den 24. november, hvor de vil dele plakaten med landsmændene Left to Suffer, Caliban samt polske Decapitated.

Billetter sættes i salg på fredag den 24. maj klokken 10.00 via spillestedets hjemmeside samt Ticketmaster.


"Europa er blevet vores andet hjem, så vi ser altid frem til at vende tilbage for at lave en 'go big and go hard' headliner-turné," udtaler guitarist Phil Sgrosso i en pressemeddelelse om turnéen og tilføjer:

"Vores rejsekammerater bliver Tysklands egne Caliban, Polens bedste dødsmetal-legender Decapitated og de hårdslående Left to Suffer. Hvert eneste show bliver en anledning til at fejre tung musik med fansene - lad os gøre den hér mindeværdig sammen."


As I Lay Dying-sanger i alvorlig brandulykke

 

ANNONCE