Nyhed

As I Lay Dying annoncerer dansk koncert

GAFFA.dk – alt om musik

Metalcore-bandet lægger vejen forbi hovedstaden til næste forår

Det californiske metalcore-band As I Lay Dying spiller i Store Vega i København fredag den 1. april som del af deres Two Decades of Destruction Europe 2022 turné. Med sig bringer de dødsmetalveteranerne Dying Fetus og metalcore-bandet Emmure.

As I Lay Dying har solgt mere end en million album verden over. Gruppen har desuden været nomineret til en Grammy i 2008 for deres sang ”Nothing Left” samt vundet prisen som ”Ultimate Metal God” ved MTV2’s Music Awards i 2007.


I 2014 holdt bandet en pause, da forsanger Tim Lambesis blev anholdt og tiltalt for at have hyret en lejemorder til at slå sin hustru, Meggan Lambesis, ihjel. Det viste sig, at der i stedet var tale om en undercover politiagent, der skulle have udført opgaven, og sangeren blev idømt seks års fængsel som følge af episoden. Lambesis blev dog løsladt allerede i 2016 og undskyldte følgelig på sin Facebookside.

LÆS OGSÅ: Metalsanger hyrede lejemorder til at dræbe sin kone

Den amerikanske sanger legede endnu engang med ilden i 2020, da han hældte benzin på bålet. Bogstavelig talt. Formålet var at få tændt et bål, men Lambesis endte i stedet op med forbrændinger på en fjerdedel af kroppen, da låget på benzindunken røg af. Sangeren måtte efterfølgende en tur på hospitalet.


LÆS OGSÅ: As I Lay Dying-sanger i alvorlig brandulykke

Året forinden, i 2019, udgav gruppen deres første sang i seks år, singlen med titlen ”My Own Grave”. Siden fulgte det syvende studiealbum med den senere lidt for passende titel, Shaped by Fire, i september 2019.

Two Decades of Destruction-turnéen markerer, som navnet antyder, at bandet har spillet sammen i over 20 år, og nu kan de altså snart opleves i København.


Billetsalget starter mandag den 6. september kl. 11.00, og billetter kan købes fra vega.dk, livenation.dk og ticketmaster.dk.

Varm op til koncerten med sangen og videoen "Torn Between".

ANNONCE