Nyhed

As I Lay Dying-sanger i alvorlig brandulykke

GAFFA.dk – alt om musik

Forventer at komme sig helt

Tim Lambesis, sanger i det californiske metalcore-band As I Lay Dying, var for nylig meget uheldig og også noget tankeløs, da han skulle have gang i et bål. 

Selvom det er børnelærdom, at man aldrig skal hælde benzin på et bål, var det præcis det, Lambesis gjorde, og da han var så uheldig, at låget på benzindunken røg af, fik han hældt masser af benzin ud over sig selv. Som resultat blev han forbrændt på en fjerdedel af kroppen. Han forventer dog at komme sig helt, men skal tilbringe flere uger på hospitalet i San Diego i Californien.


På Instagram skriver Lambesis:

"Jeg undskylder over for mine venner, at jeg endnu ikke har haft tid til at fortælle, hvad der skete. Hele låget på benzindunken faldt af, da jeg forsøgte at hælde lidt fra tuden for at få startet et bål. Jeg fik benzin på alt mit tøj og endte med at blive forbrændt på 25 procent af kroppen."

"Jeg har været på hospitalet siden lørdag nat, og jeg vil formodentlig blive her et par uger endnu. (...) Jeg er ekstremt taknemmelig over for brandsårsafdelingens medarbejdere, som passer på mig."


Han afslutter: "Jeg vil prøve at holde jer opdaterede om min helbredelse. Det bliver en lang vej, men jeg skal nok komme tilbage til fuld styrke."

Tilbage i 2014 erklærede Tim Lambesis sig skyldig i at forsøge at hyre en lejemorder til at dræbe sin fraseparerede kone – den angivelige lejemorder viste sig dog at være en undercover-politiagent. Lambesis blev idømt seks års fængsel, men dog løsladt efter to år. Herefter indspillede han endnu et album med As I Lay Dying med den i dag lidt for aktuelle titel Shaped By Fire.

LÆS OGSÅ: VIDEO: As I Lay Dying diskuterer tilbagevendt sangers fængselsstraf


 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Tim Lambesis (@timlambesis)

 

 

 

ANNONCE