Nyhed

VIDEO: As I Lay Dying diskuterer tilbagevendt sangers fængselsstraf

GAFFA.dk – alt om musik

Metalbandet As I Lay Dying forklarer i ny video deres tilbagevenden efter forsangerens Tim Lambesis fængselstraf. Se videoen nederst i artiklen. 

Lambesis blev i maj 2014 idømt seks års fængsel, da han indrømmede at have hyret og betalt en civilbetjent 1.000 dollars for at myrde sin hustru, Meggan Lambesis. 

I 2012 ansøgte Meggan om at blive skilt og beskyldte Tim Lambesis for diverse affærer gennem flere år, hvilket fik Lambesis til at hyre en lejemorder, som dog viste sig at være en politiagent. Først nægtede Lambesis sig skyldig i retten, men erklærede sig senere hen skyldig i at have hyret en lejemorder, som skulle have dræbt hans kone, hvilket dog aldrig nåede så langt, inden Lambesis blev anholdt. 

LÆS OGSÅ: Metalsanger hyrede lejemorder til at dræbe sin kone

I mellemtiden under Lambesis' fængselstid dannede de resterende bandmedlemmer fra As I Lay Dying det nye band Wovenhar med sangeren Shane Blay fra Oh, Sleeper som de udgav to albums med. Nu er de imidlertid genforenet med Lambesis og har udgivet singlen "My Own Grave", hvilket har medført en del diskussion på sociale medier.

Lambesis blev løsladt før tid i december 2016 og undskyldte efterfølgende for sin handling på bandets officielle Facebookside.

I den nye video offentliggjort den 16. juni taler Lambesis om tiden i fængslet og siger følgende: "Straks efter jeg blev anholdt, gik jeg ind i denne tilstand, hvor jeg tænkte "Hvordan overlever jeg denne situation?" og tilføjer videre: "Så kom der en utrolig følelse af lettelse efter min dom. Forsvar er ikke længere i mit ordforråd, jeg forsvarer ikke hvad jeg gjorde – for der er ikke noget forsvar for det." 

I videoen fortæller As I Lay Dyings bandmedlemmer om, hvordan de reagerede på nyheden og først troede, det var en joke, og at de ikke talte med Lambesis længe efterfølgende. 

Bandet albumdebuterede i 2001 med Beneath the Encasing of Ashes og har siden udgivet fem album, det seneste fra 2012 er Awakened.

Se herunder videoen, hvor bandet diskuterer Tim Lambesis' straf og fængselstid. 

ANNONCE