Nyhed

The Dandy Warhols planlægger jubilæumsturné

"Thirteen Tales From Urban Bohemia" blev en kæmpesucces for The Dandy Warhols i 2000 - nu planlægger bandet at fejre 13-årsjubilæet næste år.

Med sange som "Bohemian Like You" og "Get Off" blev Portland-bandet The Dandy Warhols stort set allemandseje i år 2000. Albummet "Thirteen Tales From Urban Bohemia" fra samme år er stadig bandets største succes.

I et interview med GAFFA.com i dag afslører bandets sanger og guitarist Courtney Taylor-Taylor, at bandet i 2013 vil tage på en turné for at fejre 13-års jubilæet

"Næste år fylder "Thirteen Tales From Urban Bohemia" 13 år, så der tror jeg vi tager den med på turné og spiller hele albummet, og så nogle flere hits bagefter".


Hvis du vil læse hele interviewet som Taylor-Taylor gav til GAFFA i Norge, kan du klikke her. Nederst på siden kan du også hente et gratis digitalt eksemplar af "Well They're Gone", den første smagsprøve fra gruppens nye album "This Machine".

Bandet tager på Europaturné i april, men der er desværre ikke blevet plads til en koncert i Danmark. Til gengæld begynder turnéen i Norge med en koncert i Bergen på lørdag og i Oslo på søndag. 23. april udkommer det nye album "This Machine". De danske fans må væbne sig med tålmodighed og se om bandet runder det lille kongerige, når de næste skal fejre 13-års jubilæum.

Her kan du høre hittet "Bohemian Like You":


ANNONCE