Nyhed

The Dandy Warhols kommer til Danmark

GAFFA - alt om musik

Det amerikanske rockband besøger Posten i Odense 8. juni og Amager Bio i København 9. juni.

Det er efterhånden 27 år siden, The Dandy Warhols blev dannet i Portland, Oregon, tilbage i 1994. De albumdebuterede året efter med Dandys Rule Ok. Det var imidlertid først med deres tredje album, Thirteen Tales from Urban Bohemia - inklusive hittet "Bohemian Like You" - at successen for alvor blev en realitet. 

Nu har bandet så meldt deres ankomst til Europa i 2022, hvor de vil besøge Danmark med koncerter i både København og Odense til sommer. De har efterhånden et langt bagkatalog at trække på - men som Zia McGabe udtaler i forbindelse med annonceringen:


"Åhr mand, hvordan skal vi få plads til noget fra alle albummene i sættet? Bare rolig, vi finder ud af det, og det bliver legendarisk. Gør jer klar til en massiv hjernerystelse af rockmusik, som har været 25 år undervejs!"

LÆS OGSÅ: En aften med en Dandy

I 2019 kunne Portland-kvartetten fejre 25 år jubilæum og udgav samme år deres seneste album, Why You So Crazy. "Det underligste ved vores 25 års jubilæum er, at det ikke føles som 25 år. Det føles som måske seks, eller fem år", udtalte Courtney Taylor-Taylor i den forbindelse.


Billetter til de danske koncerter koster 320 kroner plus gebyr, og billetsalget er allerede i gang via Allthingslive.dk.

 


ANNONCE