Nyhed

Klassiske musikere nedlagt af Chili Klaus

Bubber ved, hvor ondt i hovedet, man kan få af et besøg fra Chili Klaus. Og nu ved DR UnderholdningsOrkestret det også.

Det fremprovokerede store reaktioner både hos musikfans og musikere, da DR i september annoncerede, at de nedlægger UnderholdningsOrkestret for at imødekomme deres spareplaner. De største reaktioner er dog nok at finde hos de klassiske musikere efter et besøg af Chili Klaus, som serverer dem nogle af sine stærke chilier, før de kaster sig ud i en tårevædet udgave af "Tango Jalousie". Se det morsomme klip her forneden.

Man må beundre orkesteret for deres standhaftighed. De bliver tilbudt chilier af sorterne Carolina Reaper, TSMB og Ghostpeppers, og det er tydeligt, at det får kropstemperaturen til at stige nogle grader. Til trods for det fortsætter de ivrigt deres gebet. 

Den 26. oktober hyldede forskellige folk som Tim Christensen, Mads Langer, Per Vers, Søs Fenger, Outlandish, Birthe Kjær, Stig Rossen og en lang række andre kunstnere UnderholdningsOrkesteret med en stor koncert i Store Vega. Koncerten modtog fem stjerner af GAFFAs musikanmelder Mathias Sommer under overskriften: "En magisk sidste dans med DR's Underholdningsorkester på Vega og toppen af poppen."


Se musikere fra UnderholdningsOrkestret tage imod Chili Klaus udfordring her:

ANNONCE