Nyhed

Se Stone Temple Pilots' rørende mindevideo til Scott Weiland

De tre tilbageværende medlemmer af bandet tager afsked med deres tidligere forsanger i ny video

Den afdøde Scott Weilands tidligere band, Stone Temple Pilots, ærer nu deres gamle frontmand. 

De tre originale medlemmer, Dean DeLeo, Robert DeLeo og Eric Kretz, er nu ude med en mindevideo, hvor fokus er på Weilands evner som sangskriver gennem nummeret ''Atlanta''.

De tilbageværende medlemmer udtaler: "For nylig satte vi os ned sammen for at dele vores minder om Scott og tage os tid til at reflektere over alle de fantastiske oplevelser, vi har haft sammen. Vi har lagt et master-remix op af sangen ''Atlanta'' fra albummet ''No. 4'', som vi virkelig føler fremhæver, hvor genial Scott egentlig var. Det vil vi gerne dele med jer."


Robert DeLeo fortsætter i videoen: "Dean, Eric og jeg ønsker at hylde Scott, og vi mener, at den bedste måde at gøre dette på er ved at gøre det musikalsk. Vi har valgt denne sang, da vi føler den repræsenterer de perioder i vores karriere, hvor Scott var på toppen. Vi håber på at kunne dele den sammen følelse, vi hver især havde, mens vi indspillede dette nummer. Vi fire i et rum, der indfanger et enkelt øjeblik på bånd. Så nyd denne sang og Scotts enestående performance."

Se mindevideoen her:


Weiland, der også associeres med supergruppen Velvet Revolver, blev fundet død i sin tourbus i Minnesota 3. december. Han forlod Stone Temple Pilots i 2013 og blev senere erstattet kort af Chester Bennington fra Linkin Park. 

Stone Temple Pilots blev dannet i 1989, men var mere eller mindre på pause mellem 2002 og 2008. Bandet har udgivet seks albums samt en ep. Scott Weiland skulle have gæstet Danmark tilbage i september med sit band The Wildabouts, men bandet måtte aflyse hele deres turné, officielt grundet "administrationsproblemer".

ANNONCE