Nyhed

Bring Me The Horizons pinlige festivalkrav afsløret på Instagram

- I sutter som mennesker, raser Bad Religion-guitarist Brian Baker af det britiske band

De britiske knægte i Bring Me The Horizon er kommet i et verbalt slagsmål over de sociale medier med de lidt ældre, amerikanske herrer fra Bad Religion. Det skriver NME.

Bad Religion-guitarist Brian Baker har nemlig smidt et billede op på sin Instagram-konto af en plakat hængt op i backstage-området af Ressurection Festival, hvor begge bands stod på plakaten. På plakaten er der et billede af den britiske kvintet og klar besked til festivalens vagter om ikke at stoppe medlemmerne i Bring Me The Horizon for at tjekke, om de har deres artist-pas på sig.

"Jeg har tænkt mig at stoppe folkene i det her band, hver gang jeg ser dem i dag, for at fortælle dem, hvor meget deres band sutter," skriver Baker under billedet, som han har lagt op på Instagram.

(Artiklen fortsætter under billedet)


 

I'm going to stop these people every time I see them today and tell them how much their band sucks

Et billede slået op af Brian Baker (@brianbakers) den

Bring Me The Horizons trommeslager, Matt Nicholls, har svaret guitaristen tilbage på Instagram: "Jeg kan ikke forestille mig at være lige så gammel som dig og stadig opføre mig som en 14-årig pige. Så dig mindst ti gange og du blinkede ikke engang med øjnene. Du har større ting at bekymre dig om nu om dage såsom din pension eller det kolde vejr. Pikhoved."

Frontmand Oli Sykes bakker sin bandkammerat op og tilføjer: "Ja, vi er ikke dine fjender, vinteren er din fjende."


Baker svarer senere tilbage og adresserer bandets "berettigelse". Han skriver: "Det lader til, at I har misset pointen helt. Emnet her er berettigelse. Min post var en kommentar til jeres fælles vrangsforestilling om, at det arbejdende, lokale hold til en tredive-bands-festival skulle kræves at huske jeres ansigter for at spare jer for krænkelsen af at blive stoppet på vej til jeres backstage-oase eller værre endnu, ydmygelsen af at bære jeres legitimationsoplysninger." 

"Jeres åbenlyse arrogance (og den morsomt ugenkendte ironi indeni den) var, hvad jeg delte med mine følgere. Jeg ved ærlig talt ikke om jeres musik er dårlig eller god - det er ikke for gamle mennesker.

Jeg mente, at I sutter røv som mennesker. Beklager forvirringen."

På Instagram får begge fans opbakning af deres respektive fans. En pige skriver for eksempel til forsvar for Bring Me The Horizon, at hun har lyttet til bandet hele sit liv og derudover ikke har nogen anelse om hvem eller hvad Bad Religion er. Hun mener dog, at det er den gamle, vrisne mand, der sutter.

Bring Me The Horizon har netop spillet på dette års Roskilde Festival, hvor de ellers imponerede GAFFAs anmelder med en stramt leveret koncert. Han kvitterede med fem stjerner og skrev: "Med røg og bulder beviste BMTH, at de sagtens kan bære deres stadionambitioner og samtidig give et effektfuld show med underholdningsværdien i top." Læs hele anmeldelsen her.

Det er uvist, hvorvidt ansatte i Falconer Salen på forhånd skal lære ansigterne at kende på Bring Me The Horizon, når bandet vender tilbage til Danmark og giver koncert på spillestedet den 20. november. Læs mere her.

Som en afsluttende kommentar til fadæsen har canadiske Danko Jones blandet sig spydigt i stridighederne. Se deres "svar" til Bring Me The Horizons plakat her.


ANNONCE