Nyhed

PREMIERE: Enkel, stærk video fra den koncertaktuelle WhoMadeWho-sanger Tomas Høffding

GAFFA.dk – alt om musik

En video, der er rørende og vedkommende, på den onde måde

WhoMadeWho’s turné stoppede brat, da pandemien satte os alle i lockdown. Det gav sanger og bassist i bandet Tomas Høffding mulighed for fordybelse og refleksion. Og mulighed for at færdiggøre sit første soloalbum, der udkom i januar i år. Nu er han klar med en video til en af sangene fra albummet, som nu udkommer i single edition.

LÆS OGSÅ: TOMAS HØFFDING-INTERVIEW: "Min musik skal være som en gummicelle"


Sangen hedder ”Intet holdt tilbage”, og i videoen ser vi Høffding side ved siden af Una Skott fra Tele Rouge. De kigger meget af tiden lige ind i linsen, og der er sådan et blidt lyserødt filter på billedet. I baggrunden kan man ane en plakat med Patti Smith, og ind fra siden stikker flotte lyderøde blomster.

Videoen er et one-take, og Høffding siger selv, at den er ”helt simpel og ret rørende og vedkommende på den lidt onde måde”. Og den er i hvert fald vedkommende. Tomas kigger intenst ud på den, der ser med, mens synger roligt og sikkert. Una Skott synger med på omkvædet, hvor flere stemmer også kan høres. De tæller ud over Skott selv blandt andre Nana Jacobi og Fallulah.

Debutpladen Ild, Drømme, Frihed og Fred fik af GAFFA fem stjerner, hvor vores anmelder blandt andet skrev: ”Den er noget nær perfekt produceret. Instrumenterne, både de elektroniske og de analoge får luft til at ånde. Vokalen er ikke fremtrædende, men blot endnu et virkemiddel. Og det fungerer. Det er mindfullness i albumformat. Albummet lever i den grad op til titlen Ild, drømme, frihed & fred.”


Ud over at være aktuel med en musikvideo blev det for nyligt offentliggjort, at Tomas Høffding skal spille på den nystartede koncertrække i Svenborg med navnet Modersmål. Det bliver en intimkoncert og samtale i fællesskab med Silas Bjerregaard, der er tidligere frontmand i Turboweekend. Modersmål har som navnet antyder fokus på dansksproget musik og vil såvel huse nye som etablerede navne, der både vil synge og deltage i artisttalks.

LÆS OGSÅ: Ny koncertrække på Sydfyn vil hylde dansksproget sangskrivning

Tomas Høffding kan også opleves på Salling Rooftop i dag fredag den 17. september klokken 15 som en del af Spot Festival og på Hotel Cecil i København 1. oktober – der er stadig billetter.


Se musikvideoen til "Intet Holdt Tilbage" herunder:

 

ANNONCE