Nyhed

VIDEOPREMIERE: Kalaset skaber en uendelig fest

Det fynske band byder op til dans i musikvideoen til ”Vi Uendelige”

Kalaset har i dag videopremiere på deres seneste single ”Vi Uendelige”, de udgav tidligere denne måned. Singlen er den første forløber for bandets kommende debutalbum, der sammenlagt vil bestå af del et af deres første ep-udgivelse Grib mig hvis jeg falder, som udkom 20. maj 2022 og del to af ep’en, der vil blive udgivet senere på efteråret.

Bandets første single ”Riv i mit hår” har været P3’s uundgåelige og ligget på top 20 på den danske Airplayliste i 21 uger. Deres anden single ”Kaos kan være smukt” har også ligget på top 50 på listen og været spillet på både P3 og P4.


Tilbage i juni 2021 vandt de fem bandmedlemmer musikkonkurrencen Quasar, og i sommeren 2021 optrådte de på Uhørt Festival – her gav GAFFAs anmelder dem 5 stjerner og roste dem blandt andet med disse ord: ”Ung dansk indiegruppe kan gå hele vejen til Orange scene”.

Kalaset er en gruppe af unge musikere, der kommer fra Middelfart. Nu bor de i et kollektiv sammen omkring Skanderborg for at skabe og spille musik sammen, der kan kategoriseres som en blanding af dreampop og indierock.

LÆS OGSÅ: Kalaset har vundet i forsanger Morten Holm Ørsager

ANNONCE