Nyhed

SYD FOR SOLEN 2024: Her er det første internationale hovednavn

Festivalen løfter sløret for det første internationale hovednavn på næste års program

Nok nærmer december og julen sig med hastige skridt, men hos festivalen Syd For Solen er sommerfornemmelserne allerede godt i gang. Især nu hvor arrangørerne er klar til at offentliggøre hovednavnet til torsdagens koncertprogram den 8. august 2024.

Festivalpublikum kan således se frem til at opleve den britiske artist Fred again.., som lige nu er et af den elektroniske scenes varmeste navne. I en pressemeddelelse udtaler festivalens programansvarlige Xenia Grigat.

”Med Fred again.. i front får vi en elektronisk fest af dimensioner. Han er en fuldstændig fænomenal producer, sangskriver, musiker og dj, der både taler til en helt ny generation af klubgængere og elektroniske aficionados.”


Fred again.. har produceret nogle af de seneste års største hits. Blandt andet ”Bad Habits” af Ed Sheeran, ”Shotgun” af George Ezra og ”Make It Right” af BTS. I 2019 vandt han desuden titlen "Producer of The Year” til Brit Awards som den yngste nogensinde. De seneste år har han dog også begået sig som soloartist og har siden 2021 udgivet tre album, hvoraf det seneste har titlen Actual Life 3 (January 1 – September 9 2022). Når Fred again.. gæster Syd For Solen, bliver det første gang, han giver koncert i hovedstaden. Sidste år lagde han dog vejen forbi Roskilde Festival, da han lukkede Apollo-scenen med et elektronisk brag.

”Fred again.. skaber koncertoplevelser med den kvalitetsmæssige tyngde, som der skal til for at være øverst på plakaten til Syd For Solen. Han er en enestående producer, en fornyer af genren og en live-performer i verdensklasse,” uddyber Grigat i pressemeddelelsen og fortsætter.

”Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi har en særlig kærlighed til den elektroniske musik, og det har vi lært, at festivalens publikum også har. Sidste år dedikerede vi en hel dags line-up til at skabe den perfekte sommerfest, og det gør vi også i 2024. Valbyparken kommer ikke til at kunne stå stille. Det bliver en kæmpe euforisk fest, og den helt rigtige start på Syd For Solen 2024,” afslutter Grigat.


Syd For Solen finder sted fra den 8. august til den 10. august 2024. Næste år kommer festivalen for første gang til at foregå i Valbyparken. Efter stigende interesse har Syd For Solen udvidet deres billetmuligheder, så man også kan købe billetter til både to eller tre dage. En endagsbillet koster 800 kroner, to valgfrie dage koster 1450 kroner, og en partoutbillet til alle tre dage koster 2100 kroner.

Billetsalget starter den 21. november klokken 12 via Billetlugen.

SYD FOR SOLEN-ARRANGØR: ”Vi har skabt kuraterede musikoplevelser for dem, der ikke gider for meget planlægning”


 

ANNONCE