Nyhed

EFTER NÆRDØDSOPLEVELSE: Hør den nye single fra Uso her

Uso er tilbage med ny musik efter sit hjertestop i 2022

Tillykke til Uso, der i dag fejrer sin fødselsdag ved at frigive singlen "Speederen i bund", der bliver en del af rapperens kommende album. Den nye single markerer den aarhusianske rappers comeback efter en nærdøds-episode i juni 2022, da han under et velgørenhedsløb omkring søerne i København kollapsede med hjertestop.

En ukendt kvinde opdagede rapperen og ydede førstehjælp på stedet. Efter at være vågnet fra koma stod den på hård genoptræning for at nå tilbage til en normal tilværelse. "Jeg har fokuseret på nedturen og døden det sidste stykke tid. Nu handler det om at leve livet!," udtaler Uso selv i en pressemeddelelse i anledning af sin nye sang. 

L.O.C, Marwan og USO. PRESSEFOTO.
L.O.C, Marwan og USO. PRESSEFOTO.


"Speederen i bund", der udgives den 11. januar 2024 på alle streamingtjenester, er en mere personlig udgivelse, end vi før har set fra Uso, forlyder det i pressematerialet.

Nummeret kombinerer et up-tempo pop-lydunivers med ærlig, men opløftende tekst om det dramatiske forløb og hvordan han efter hændelsen skulle lære at tale og gå, men nu er klar igen til at "vælte hegnet". 

Uso assisterede tidligere på året som en featuring kunstner på L.O.Cs comeback nummer “Hvassådair” sammen med Marwan. 


OPRÅB: Racisme findes alle vegne – også i det danske musikliv

ANNONCE