Nyhed

Det københavnske spillested Stagebox klar med navn til åbningskoncert

GAFFA.dk – alt om musik

Åbningskoncerten bliver Rune Rasks debutkoncert som soloartist

Tidligere denne måned kunne GAFFA fortælle, at det nye spillested Stagebox åbner til november på Refshaleøen i København. Nu er spillestedet klar med et navn til den officielle åbningskoncert i form af Rune Rask. Koncerten finder sted den 3. november i år.

B&W’s panelværksted på Refshalevej 189 i København er blevet omdannet til et industrielt spillested i form Stagebox med plads til 2500 publikummer, hvor lydoplevelsen har haft førsteprioritet under byggeprocessen.


"I Stagebox har vi med respekt for bygningens forhistorie bygget et spillested i de originale rammer med akustikken som hovedfokus gennem hele byggeprocessen. Stagebox er blevet akustikreguleret efter rådgivning fra førende europæiske lydeksperter, og publikum kan derfor se frem til en lydoplevelse i verdensklasse," skriver Stagebox i en pressemeddelelse.

Rune Rask debuterede den 17. september som soloartist med singlen ”Egyptian Chef”, der går forud for kunstnerens kommende konceptalbum, som byder på et fantasifuldt og instrumentalt lydunivers med god plads til modtageren. Herudover er produceren kendt som medlem af rap-gruppen Suspekt sammen med Orgi-E og Bai-D og har også en fortid i gruppen Selvmord, der ud over Suspekt-medlemmerne talte rapper og sangskriver L.O.C., som Rask i øvrigt har produceret musik for i cirka to årtier.

LÆS OGSÅ: Rune Rasks soundtrack til livet


Nu er Rask klar til sin solo-koncertdebut på spritnye Stagebox. Med sig bringer han Albert (Benal), Olle Haggberg og Anders Dixen, mens Emil Lange følger med en efterfest.

Stagebox forventer at kunne byde velkommen til 200.000 publikummer i løbet af 2022.

Billetsalget starter torsdag den 23. september på musik.dk


Lyt til og varm op med "Egyptian Chef" her:

ANNONCE